Alle diensten even op een rijtje.

Basis website

Een complete website met alle mogelijkheden en een zelf aanpasbare besturingssysteem. Perfect voor de starter!

Maatwerk website

Een ontworpen website dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf, inclusief alle mogelijkheden van Creative Ones om te groeien!

Webshop

Het perfecte pakket voor kleine en middelgrote ondernemers die online producten willen verkopen, ook zelf aanpasbaar!

Strippenkaart voor onderhoud

Wij zijn erachter gekomen dat, na het maken van je website, er vaak nog kleine dingen zijn die je wilt toevoegen of aanpassen. Om die vele facturen te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om een strippenkaart aan te bieden.

SEO

Wil je meer bezoekers op jouw website? Creative Ones kan jou helpen met SEO waardoor jouw website hoger gaat ranken in Google! Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen.

SEO Start

Geef jouw website een goede start met SEO. Wij koppelen jouw website met alle handige Google diensten. 

SEO Premium

Geef jouw website nog een betere start door vijf pagina’s te schrijven die jouw website hoger ranken in Google. 

SEO Abonnement

Iedere maand optimaliseren wij jouw pagina’s waardoor Google ze nog hoger rankt.

Teksten schrijven

Heb je moeite met het verzinnen van pakkende teksten? Creative Ones helpt kan jou helpen waardoor jouw website verandert in een succesvolle website dat hoog gerankt wordt door Google.

Teksten schrijven

Heb je moeite met het verzinnen van pakkende teksten? Creative Ones helpt kan jou helpen waardoor jouw website verandert in een succesvolle website dat hoog gerankt wordt door Google.

Webhosting

Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd voor snelheid en beveiligd blijft. Daarnaast staan we altijd klaar wanneer er iets fout gaat!

E-mail marketing

Met behulp van e-mails kun je je klanten informeren met nieuwsbrieven. Ons systeem maakt het mogelijk om deze zelf te maken.

Social media

Wij kunnen je helpen met het opzetten van social media accounts voor jouw bedrijf. Als je producten verkoopt kunnen wij ze ook toevoegen aan Facebook Shop!