E-mail marketing opzetten voor meer conversies

E-mail campagnes

Meer conversies realiseren met e-mails

Een handige tool om jouw online marketing te verbreden is door gebruik te maken van e-mail marketing. Op deze manier geef jij extra waarde voor de klant in de vorm van een e-mail. Het doel hiervan is om deze klanten om te zetten in vaste klanten die meer van je zullen kopen.

De garanties bij e-mail marketing

Bij e-mail campagnes is het van belang om de content aan te sluiten op de huisstijl van jouw website. Hiermee wordt jouw merk herkenbaar, daarbovenop geeft het jouw professionaliteit weer. In de e-mails kun je het hebben over nieuwe aanbiedingen of nieuwe blog posts. Alles wat je kunt bedenken om uiteindelijk meer uit jouw klant te halen.

Vooral bij webshops zijn e-mail campagnes heel handig om een twijfelende bezoeker om te zetten in een klant. Je kunt bijvoorbeeld notificaties sturen waarbij je een gepersonaliseerde kortingscode aanbiedt of een seintje geven dat het desbetreffende product bijna op is. Hiermee verandert de twijfelende klant in een tevreden klant, die bovendien blij is dat er aan degene wordt gedacht.

Neil Kernan

Webdesign & SEO

Wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Creative Ones helpt jou graag!

Stuur ons een vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig of weet u al wat u wilt?

Vraag hier een offerte aan. Binnen een dag krijg je reactie en weet je waar je aan toe bent.