Wij helpen je website hoger ranken in Google met SEO.

Ranken in Google

Hoog komen in de zoekresultaten

Met behulp van Search Engine Optimization (SEO) kan jij met jouw website ranken in Google. Het gevolg hiervan is dat jouw pagina’s hoger komen in de resultaten van zoekmachines. Daarmee wordt de kans groter dat klanten jou vinden!

De garanties bij SEO

Wij koppelen jouw website met Google Analytics en Google Search Console waarmee je inzichten krijgt over het gedrag van bezoekers op jouw website. Met deze inzichten kan je jouw website verder optimaliseren voor jouw ideale doelgroep. Daarnaast kan je de data gebruiken voor Google Advertenties en e-mailcampagnes. 

Wij optimaliseren jouw website met behulp van verschillende software, waardoor Google een idee krijgt van wat er op jouw pagina staat. Samen zoeken wij naar de keywords waar jij voor wilt ranken en wij ontwikkelen pagina’s die daarop aansluiten. Het gevolg hiervan is dat de kans groter wordt dat jouw potentiële klant op jouw website zal klikken.

Een zeer belangrijke tool binnen zoekmachineoptimalisatie is linkbuilding. Hiermee deel jij linkjes met andere websites en zij linken naar jou. Het gevolg hiervan is dat Google jou beschouwd als een expert binnen deze branche, waardoor jouw website een hogere autoriteit krijgt over deze content. Het gevolg hiervan is dat Google jouw website boven anderen plaatst en jij eerder gevonden wordt door potentiële klanten.

Een ander belangrijk onderwerp binnen SEO is Mobile First design, Google is er namelijk achtergekomen dat mobieltjes steeds vaker worden gebruikt om informatie te vinden dan laptops of computers. Omdat zij de meest relevante en gebruiksvriendelijke resultaten wilt laten zien, let Google steeds meer op hoe de website eruit ziet op mobiele apparaten, oftewel responsief design. 

Een bezoeker klikt al snel weg wanneer hij of zij te lang moet wachten totdat de website is geladen, Google is hier ook achter gekomen en heeft ervoor gekozen om snelheid mee te tellen binnen de ranking factor van een website. Bij Creative Ones kunt u genieten van lichtgewicht software en razendsnelle webhosting. 

Neil Kernan

Webdesign & SEO

Wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Creative Ones helpt jou graag!

Stuur ons een vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig of weet u al wat u wilt?

Vraag hier een offerte aan. Binnen een dag krijg je reactie en weet je waar je aan toe bent.