Een website laten maken die past bij jouw huisstijl, die effectief is en conversies haalt.

Basis website

Perfect voor de startende ondernemer

De modules in dit pakket zorgen ervoor dat jij met een complete website kunt beginnen! Ook geschikt voor MKB ondernemers die een algemene website willen laten maken.

Maatwerk website

Een website met talloze mogelijkheden

Heb jij een specifieke functionaliteit in gedachte? Alles is mogelijk, wij ontwikkelen een unieke website dat voldoet aan jouw wensen. 

Webshop

Een online winkel voor uw product of service

Wil jij online een product of service verkopen? Wij ontwikkelen een webshop dat past bij jouw wensen en waarbij je zelf producten kan toevoegen. 

Website onderhouden

Wekelijkse updates, back-ups en razendsnelle laadtijden

Wij vinden het belangrijk dat jouw website snel en in de perfecte staat blijft door middel van wekelijkse updates. Daarnaast maken we back-ups en houden wij jouw website veilig met SSL-certificaten. Je kunt zelfs een ongelimiteerd aantal e-mails opzetten!

De perfecte hostingpakket voor ondernemers

Bij Creative Ones wordt je na afloop geserveerd met een alles-in-één webhosting pakket, daardoor hoef jij je geen zorgen te maken over een verouderde of onveilige website met trage laadtijden.

Plan van aanpak

Stap 1. Kennismaking

Ten eerste gaan we in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken. Vervolgens stellen we een bijpassend plan op dat intensief wordt uitgevoerd.

Stap 2. Plan uitvoeren

In het plan staan mijlpalen die zorgvuldig door ons worden uitgevoerd. Vervolgens kan jij feedback geven en gaan wij verder met het maken van jouw website.

Stap 3. Resultaat

Nu jouw website is af is kan je kiezen voor ons onderhoudsplan. Met dit plan is jouw website altijd up to date en razendsnel. Bekijk hier hoe wij het onderhoud voor jou uitvoeren.  

Jouw website wordt gemaakt met een CMS

Wij ontwikkelen jouw website met behulp van de CMS van WordPress. CMS betekent Control Management System en staat voor de technologie die wij gebruiken om jouw website te maken. De reden dat wij WordPress gebruiken is omdat het een veelzijdig systeem waarmee wij uw wensen kunnen vervullen. Daarnaast is 35 procent van alle websites gemaakt met WordPress, onder andere door grote bedrijven zoals Nike en Sony. Dit CMS wordt door miljoenen mensen vertrouwd en daarmee kunnen wij garanderen dat wij een professionele website voor u maken. 

Neil Kernan

Webdesign & SEO

Hulp nodig met jouw online marketing? Creative Ones helpt jou graag!