Een maatwerk website volledig aangepast naar jouw wensen

Maatwerk website

Een website volledig naar jouw wens

Een maatwerk website is voor ondernemers die net iets meer willen bereiken met hun website. Je wilt bijvoorbeeld dat je klanten afspraken bij je kunnen maken of dat je als makelaar zelf huizen toe kan voegen. Creative Ones heeft een aantal modules die hierop een bijpassende invulling kunnen geven, waarmee jij bij jouw concurrentie kan uitlopen!

De garanties bij een maatwerk website

Samen gaan we in overleg om erachter te komen wat jij precies met jouw website wil bereiken. Vervolgens zoeken wij naar een bijpassende oplossing. In de meeste gevallen is een op maat gemaakte module een eenmalige betaling, maar soms kan dit veranderen naar een maandelijkse kostenpost.

Wij vinden het belangrijk dat jouw website past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Hiermee straal jij een eenheid uit met alle mogelijke marketing platformen, waardoor mensen jouw bedrijf makkelijker kunnen herkennen. Bij het ontwerp maken wij drie verschillende concepten op basis van jouw huisstijl. Vervolgens kies jij de meest bijpassende, waarmee wij verder gaan.

Naast een website dat past bij jouw huisstijl en herkenbaar is voor jouw bestaande kanten, moet jouw website ook gevonden door nieuwe of potentiële klanten. Dit doen wij met behulp van Search Engine Optimization (SEO), waardoor jouw website hoger wordt gerankt in Google. Bij Creative Ones maken we jouw website vanuit een SEO principe, bijvoorbeeld door meta tags en titels toe te voegen die passen bij de zoekwoorden waar een potentiële klanten naar kan zoeken. Dit wordt echter nog op een basisniveau gedaan. Als jij nog meer winst en conversies wilt halen, raden we je aan om te gaan kijken naar ons SEO pakket. Daarmee kun je bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers er op een dag langs zijn gekomen op jouw website.

Een goede indruk op de potentiële klant maken met jouw website kan de kans op een conversie vergroten. Daarom willen we jou niet in de weg staan met extra kosten voor algemene functies. Wij hebben een lijst opgesteld met onze basis modules die inbegrepen zijn in dit pakket. 

Een bezoeker klikt al snel weg wanneer hij of zij te lang moet wachten totdat de website is geladen, daarom focussen wij ook op het behalen van een zo snel mogelijke website. Wij gebruiken lichtgewicht software en denken goed na over het gebruik van afbeeldingen. Als je al een website hebt die je wilt vernieuwen of een website wilt laten maken, raden we je aan om te gaan kijken naar onze webhosting service. Kijk hieronder voor meer informatie. 

Website onderhouden

Wekelijkse updates, back-ups en razendsnelle laadtijden

Wij vinden het belangrijk dat jouw website snel en in de perfecte staat blijft door middel van wekelijkse updates. Daarnaast maken we back-ups en houden wij jouw website veilig met SSL-certificaten. Je kunt zelfs een ongelimiteerd aantal e-mails opzetten!

De perfecte hostingpakket voor ondernemers

Bij Creative Ones wordt je na afloop geserveerd met een alles-in-één webhosting pakket, daardoor hoef jij je geen zorgen te maken over een verouderde of onveilige website met trage laadtijden. Wij helpen je graag bij het verhuizen wanneer je al een website hebt!

Plan van aanpak

Stap 1. Kennismaking

Ten eerste gaan we in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn en wat u wilt bereiken. Vervolgens stellen we een bijpassend plan op dat intensief wordt uitgevoerd.

Stap 2. Plan uitvoeren

In het plan staan mijlpalen die zorgvuldig door ons worden uitgevoerd. Vervolgens kunt u feedback geven en gaan wij verder met het maken van uw website.

Stap 3. Resultaat

Nu jouw website is af is kun je kiezen voor ons onderhoudsplan, zodat jouw website up to date en razendsnel blijft. Bekijk hier hoe wij het onderhoud voor jou uitvoeren.  

Jouw maatwerk website wordt gemaakt met WordPress

Wij ontwikkelen jouw website met behulp van de CMS van WordPress. CMS betekent Control Management System en staat voor de staat voor de technologie die wij gebruiken om jouw website te maken. De reden dat wij WordPress gebruiken is omdat het een veelzijdig systeem waarmee wij uw wensen kunnen vervullen. Daarnaast is 35 procent van alle websites gemaakt met WordPress, onder andere door grote bedrijven zoals Nike en Sony. Dit CMS wordt door miljoenen mensen vertrouwd en daarmee kunnen wij garanderen dat wij een professionele website voor u maken. 

Neil Kernan

Webdesign & SEO

Wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Creative Ones helpt jou graag!

Stuur ons een vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig of weet u al wat u wilt?

Vraag hier een offerte aan. Binnen een dag krijg je reactie en weet je waar je aan toe bent.