Met webhosting van Creative Ones hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Website onderhoud

Wekelijkse back-ups, updates en snelle laadtijden

Wij vinden het belangrijk dat jouw website snel en in de perfecte staat blijft door middel van wekelijkse updates. Daarnaast maken we back-ups en houden wij jouw website veilig met SSL-certificaten. Je kunt zelfs een ongelimiteerd aantal e-mails opzetten!

De garanties bij onze webhosting

Met onze webhostingpakket krijg je een content delivery network. Dit betekent dat jouw website op verschillende locaties in de wereld op een server staat, waardoor de gebruiker nooit last zal hebben van een langzame website. Uit ons onderzoek blijkt dat jouw website veel sneller is in combinatie met een CDN, ook alleen in Nederland. 

Wij vinden het belangrijk dat jouw website, naast snelle laadtijden, ook altijd up-to-date is. Om die reden wordt jouw website iedere week geüpdatet. Stel voor dat er onverwacht iets fout gaat, kunnen we snel de fouten oplossen met behulp van wekelijkse back-ups. Dit betekent dat jij geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je website!

Om een goede indruk te geven op jouw bezoekers, beveiligen we jouw website met een SSL-certificaat. Dit betekent dat er voor de link van de website een slotje staat, daarmee worden niet alleen de gegevens van jouw gebruiker maar ook jouw website veilig opgeslagen. 

Wij bieden ook een ongelimiteerd aantal e-mailadressen voor jouw website, daardoor kan je jouw klanten op de gewenste manier bereiken. Het e-mailadres zal er als volgt uizien: naam@jouwwebsite.nl, hierin zijn alle namen mogelijk. 

Neil Kernan

Webdesign & SEO

Wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Creative Ones helpt jou graag!

Stuur ons een vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig of weet u al wat u wilt?

Vraag hier een offerte aan. Binnen een dag krijg je reactie en weet je waar je aan toe bent.